HASATTAN SOFRAYA: DOĞAL VE ÖZENLİ
Zeytinlerimiz, Mut'un iklimine ve ağaçların döngüsüne uygun olarak tam zamanında, elle ve özenle toplanır. Yere düşmüş değil, doğrudan daldan alınan sağlıklı meyveler kullanılır. Bu, zeytinyağının aromasını ve kalitesini doğrudan arttırır.
Toplandıktan sonra 4 - 6 saat içinde ezilmeyi önleyen delikli kasalarla fabrikaya taşınan zeytinler, fermantasyon başlamadan işleme alınır. Hiçbir katkı ya da kimyasal kullanılmadan, butik makinelerde soğuk sıkım yöntemiyle işlenir. Bu, zeytinyağının besin ve antioksidan değerlerini maksimum düzeyde korur. Elde edilen yağ, paslanmaz krom tanklarda, ışık ve hava ile teması en aza indirilecek şekilde serin ve karanlık ortamda saklanır.